Lördag 11 december 2010

28 dagar 4 timmar 32 minuter. <3

Fredag den 3 december 2010.

Go' kväll

Idag kommer jag att skriva om en sak som irriterar mig grymt mycket och det är det svenska samhället, den svenska regeringen och såklart Svenska folket !

Alla dessa galor i TV där vi ska samla in pengar hit och dit till länder som ligger över flera tusen mil bort där det har varit jordbävningar översvämingingar och liknande ... Såklart jag tycker synd om dom med, men det är inte vårat problem egentligen. Naturligtvis är det synd om de barnen som inte har några ID , de barn som förlorat sina föräldrar i AIDS eller som själva lever med det eller dom som inte får rent vatten, de dom lever på gatorna, ja såklart alla som har det svårt i andra länder... men nu kommer min fråga: De som har det svårt här i sverige då?
är det inte synd om dom ?! Alla ute liggare som får ligga ut nu om vintern i kan ju tänka er själva hur det måste kännas att sova ute i -20 och en meter snö, det tror jag inte att ni skulle vilja heller! Och säg inte att ''dom får skylla sig själva'' för det största felet är FAN inte deras det är det samhälle vi lever i ! Blir man arbetslös och inte kan betala blir man vräkt och då hamnar man på gatan och då betyder man inget för samhället! Svenska folket borde skämmas egentligen borde hela svenska folket hamna på gatan en hel vinter för att få känna på hur det känns att ligga i snön i -20 en meter snö och bara ha en tidning som täcke och madrass!

Varför finns det inga galor för dom ?!
Jo för att anledningen till att Sverige ger så mycket pengar och så mycket galor till andra länders fördel är bara för Sveriges egen vining bara för att dom ska visa upp vilket ''snällt'' land vi har. Men det är fel för när dom sen som flyktingar kommer hit till sverige får dom se hur sverige egentligen är !
Och en anledning till varför det inte finns några galor för de hemlösa här i sverige är för att de är inget värda.
SKÄRP ER FÖRFAN !!!

RSS 2.0